Известие

Collapse
No announcement yet.

Помагайте да избера Алфа Ромео 166 3.0 V6. Дойде времето да покарам Арезе :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колата на колегата duronman се продаваше сигурно от година, преди той да я купи миналата седмица
    Коментирахме я във форума даже - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=65839

А тази кола http://www.cars.bg/u610910 е на колегата savoibul
    sigpic

Comment

Колега, аз съм в Благоевград почти винаги и ако ще ти е полезно мога да я видя, за да не се разкарваш, на този начален етап от покупката. Виждал съм я няколко пъти, но в движение. Все пак не сме много сребристите 166-ци тук.
      Един съвет от мен- аз моята я купих от форума. Има милиони предимства-
      1. Тук можеш да и видиш историята още преди собственика да е решил да я продава и си е написал какво и е било, какви проблеми е решавал и прочие.
      2. Колата е карана. Това значи,ч е печелиш 70 лева за винетка, 30 лева за преглед, поне 3 месеца ГО. Много левове за обслужване, гуми и прочие.
      3. Когато е давала ядове, човека си ги е оправял, щото я е карал.
      В завършек: сещаш се кога джамбазина ще ти каже какво и е на колата и каква и е историята. Сещаш се и кога ще я обслужи или ще я поправи.
      Не познавам колегата, дето я продава. Разбира се, че може да не се получи като при мен и той да не е пич. Шанса да е обаче, е много по-голям, отколкото джамбазите Пешо,Гошо и Тошо от Горубляне или Дупница да са.
      Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

Първоначално публикувано от geniusloci Покажи съобщение
        ... В случая има гледана 166 - струва си, тези 2000 лева разлика са ти едно обслужване и чифт гуми, недай боже окачване и т.н. да трябва да се прави. Боята с малко пазарлък ще се избие наполовина, още повече с този цвят - по-лесно се намират части от моргите.
        Не визирах конкретния автомобил, явно колегата, който я продава си я е гледал добре, просто ми се стори, че се намират читави и на по-ниска цена, което впечатление се засили в мен и поради факта, че @duronman изпусна една също добра на почти същата сума. Все пак 166 е луксозна кола и няма как да е за без пари.
        Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
        Колата на колегата duronman се продаваше сигурно от година, преди той да я купи миналата седмица
        Стават такива истории... Някои 147 които гледах преди Нова година и при опит за пазарлък ме заковаха с "ако не ви достигат некви стотинки можем да ви свалим малко" са още в продажба, макар да им свалиха и повечко стотинки
        Last edited by Liminat; d.m.y г., 13:28.
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
          Твое мнение, а иначе форумите са за да се намираме на приказка в тях Но се извинявам, ако някой се е почувствал засегнат,
          Лиминат е друго.
          да, те са за приказка , но по темата ,че колата един вид от твоите приказки не си струва парите няма как поне аз да не се засегна, щото това мисля най запазената 166 във форума, и ,че другия колега бил дал 3200лв. за някъв дарак с приличен външен вид това е друг въпрос, за мен колата си струва парите, и че по принцип на 166 цената е ниска на фона на примерно Е-клас на мерцедес от 1992-1995г. който са по скъпи от 166, но и това е друга тема,мисля ,че бях изчерпателен и няма да пиша повече ,че да не осираме темата на човека !!!
          Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

Колега, всичко което казваш е ОК, но да ми наричаш колата дарак без да си я виждал и да си я карал ми е малко обидно... даже не много малко + не съм я купувал за 3200. Явно си от хората, които ги впечатляват високите цени на колите и за тях това означава, че са поддържани. Занимавам се с маркетинг и това ми е много ясна стратегия. Та идеята на целия ми пост беше да не обиждаш коли, които не си виждал. Аз и за най скапаната кола на някой не бих казал,ч е е дарак, защото не е никак учтиво.

ЕДИТ: пишеш с много пунктуационни и други грешки и е трудно четимо, предполагам, че е от бързане, но отбелязвам.
            Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20

Comment

Първоначално публикувано от duronman Покажи съобщение
              Колега, всичко което казваш е ОК, но да ми наричаш колата дарак без да си я виждал и да си я карал ми е малко обидно... даже не много малко + не съм я купувал за 3200.
              Не му се връзвай на градския, явно не визира твоята кола, а на някой, който си е купил дарак за 3200 лв. Първоначално се бях засилил да му отговарям на постинга, че беше адресиран до мен, но се зачудих какво да го намесваме и тоя, с дарака за 3200 /твоята нито е дарак, нито е за 3200 лв / и понеже и така я направихме много, се отказах.
              За мен поне нещата са прости, тръгна ли да търся 166 в София, консултантите са ми двама - @duronman и @geniusloci
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Аз съм нов в играта, но истината е, че изгледах много и май разбрах какво да им гледам Geniusloci е супер точен и ми помогна и при избора на моята с много консултации, познавам го отдавна покрай hardwarebg и винаги е помагал и е бил готов да даде съвет.
                Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20

Comment

Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
                  щото това мисля най запазената 166 във форума
                  А, не, моля те, обиждаш ме. Ако сложим и фактора производствена дата - може
                  Alfa Romeo 166 3.2 V6 24 '04 FL
                  HardwareBG Team member | PC компоненти | RC модели | Електронни цигари | Настолни игри

Comment

Ами за тази някой нещо да каже? Май не е коментирана тук още, а си седи от доста време по сайтовете...
                    http://www.cars.bg/u641943
                    '05 166 V6
                    '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Хайде пак аз. Тази работи лошо и на диагностика не можах да я хвана защо. Не може да се форсира и прекъсват цилиндри. Може да са свещи и бобини, може и да е ... нз. Изгоряла перка на климатроника, дискове и накладки - чао. Отделно е с някакво странно стопртно окачване, и е БЕЗУМНО твърда, толкова, че не можеш да и натиснеш задницата на ръка (може да е нещо фабрично, нямам представа). Акумулаторът и е напълно заминал и мисля, че с презареждане няма да се оправи, алтернаторът не зарежда като хората също. Като цяло е запазена вътре, автоматът не можах да го тествам, защото този не дава да се изкарва, на пазарлъци не се поддава и едвам му свалих 200лв след 2 огледа, има леки забележки по боята и няма кодове. Аз дори му бях казал давам ти 4000лв и я взимам на моя отговорност без да я гледам повече и той се разсърди Все пак остава впечатление, че ако и се налеят едни първоначални 1000-1200лв + обслужване може и да стане, но зависи колко е готов да даде ПЪРВОНАЧАЛНО човек. Аз се отказах от нея най-малкото защото продавачът се държеше дръпнато и все едно не искам да я купя, а да му я взема.

EDIT: наистина питайте преди да гледате някоя, защото си бях отделил няколко дни и пари за гледане и само това правех. Всъщност преди да погледна моята (последната която гледах) бях решил да чакам още и да дебна за нови, че се бях отчаял от състоянието на живо на повечето.

Имаше една читава (относително) в Драгичево и гледам, че е заминала и тя. На моменти леко съжалявам, че взех 2.5 с автомат, защото в ниските малко му липсва въртящ момент на 2.5 с автомата, но пък от друга страна си казвам, че поне намерих запазен екземпляр и дори дискове и накладки няма да барам поне 35К с моето сравнително спокойно каране. За това по-назад казах, че човек понякога трябва да преглътне липсата на прибиращи се огледала, затъмняващо се огледало, щора и т.н. за сметка на добро общо състояние.
                      Last edited by duronman; d.m.y г., 22:47.

Comment

Още веднъж много благодаря, колега! Определено ще отпадне от огледа, щом е със спортно окачване.
                        '05 166 V6
                        '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Първоначално публикувано от 156 Покажи съобщение
                          Още веднъж много благодаря, колега! Определено ще отпадне от огледа, щом е със спортно окачване.
                          Що пък баш това те възгещиса ?!?
                          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                            Като я гледам на снимките хич не ми прилича да е със спортно окачване.
                            Last edited by Доко; d.m.y г., 14:40.

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                              Щото искам вече да ми вози мекичко, а пък ми е рано за ситроен или мерцедес
                              '05 166 V6
                              '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Щото искам вече да ми вози мекичко, а пък ми е рано за ситроен или мерцедес
                                Ти искаш и душата в рая .
                                Нали основното предимство на алфите е управляемостта и спортното поведение.
                                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                                X